RIFF in het kort

Wij ontwikkelden een complete set van die bouwstenen waarmee de contentmanagers naar eigen inzicht elke nieuwe pagina kan opbouwen. Met 10 verschillende content elementen kan je wel 1000 soorten pagina’s maken. Die allemaal duidelijk familie zijn van elkaar, dus de herkenbaarheid gaat niet verloren. Lees verder of neem contact op.

Vraagstuk

De website van RIFF, specialist in digitale oplossingen zoals contentmarketing en community management, was topzwaar geworden. Tijd voor een nieuwe, die liefst ook flexibel uit te breiden is, met verschillende soorten pagina’s. Zonder dat je voor elke kleine afwijking van het stramien de helpdesk nodig hebt om iets nieuws te bouwen. Een kolfje naar onze hand.

 

Oplossing

Waarom werken met templates als je met flexibele contentelementen veel meer variatiemogelijkheden kunt creëren? Wij zweren erbij. Voor RIFF ontwikkelden wij een complete set van die bouwstenen waarmee de contentmanager aldaar naar eigen inzicht elke nieuwe pagina kan opbouwen. Met als voordeel dat je niet voor elke soort contentpagina een nieuwe template nodig hebt; met 10 verschillende contentelementen kan je wel 1000 soorten pagina’s maken. Die allemaal duidelijk familie zijn van elkaar, dus de herkenbaarheid gaat niet verloren.

 

Achter de schermen

Uiteraard hebben we goed met RIFF afgestemd wat hun wensen waren. En die vertaald naar een voorstel dat daarop aansloot. Mét contentelementen. Die hebben we vervolgens gebouwd en opgeleverd. Zo simpel is het. En zo simpel kunnen we het voor elke klant maken: de basis is onderdeel van ons assortiment en voor elke website op maat te maken.

 

Resultaat

Een website die er strak uitziet, eigentijds, anders dan andere. Dat is één. Maar de toegevoegde waarde zit ook voor RIFF vooral áchter de schermen: daar richten de contentmanagers elke pagina flexibel in, naar eigen inzicht. Moet een foto op een andere plek? Een grafiek groter? Is het toch handiger om die twee tabjes om te draaien? Dan kan dat allemaal en ze kunnen het allemaal zelf. Zonder dat er een bureau als Pindrop aan een template hoeft te sleutelen om dat mogelijk te maken. Wij doen het onderhoud. En geven natuurlijk nog altijd support als dat toch nodig is.

Soort oplossing
Website
Michael
Productowner websites
Pindrop Powerhour, binnen een uur de vinger op de zere plek!
 http://Pindrop%20PowerhourPowerhour
Let's go.

Een snelkookpan voor digitale uitdagingen: dat is ons Powerhour. In een uur vol drive, dedication en denkkracht gaan we samen met jouw team aan de slag om door te dringen tot de kern van je vraagstuk. Om vanuit daar optimalisatie kansen te ontdekken en de vinger op de zere plek te leggen.