PHP & Symfony lovers

Op de fiets naar je code?

Backend PHP developer. Symfony lover. 

Er zijn vele malen meer vacatures dan er developers zijn. De vraag is dus niet of je een baan hebt, maar waar. Waar ga je nu je volgende paar jaar van je carrière investeren? Start dan in ieder geval met geen reis-stress 😉 Pak de fiets! Je bent later uit huis weg en eerder weer thuis. Des te meer tijd voor je sociale non-werk activiteiten!

Het is te makkelijk om te zeggen dat wij je de enige perfecte baan bieden, maar gelukkig zijn er een hoop mooie en goede werkgevers voor jou in ons kikkerlandje. Wat mooi en goed is, dat is een samenspel van een hoop factoren: jij, je huidige ervaringen, je leerpunten, het bedrijf waar je terecht komt, de fase waar dat bedrijf zich in bevindt, je collega’s, de klanten, de technologie, de locatie, en zo nog veel meer. We zullen de verwevende (en o zo gemakkelijk op te schrijven) prietpraat overslaan, want die kun je overal lezen.

Pindrop bevindt zich in een spannende en leuke fase. Een mooi team van 16 man en vrouw is dagelijks druk in de weer om maatwerk websites en webapplicaties te ontwikkelen en klanten hiermee happy te maken.

Op dit moment zijn we opzoek naar een heer of mevrouw met ervaring in backend PHP development, ‘platte’ PHP en ook Symfony in het specifiek. Natuurlijk mag prachtige SQL niet ontbreken en vallen er ook veel meters te maken met de cloud gebaseerde hosting bij o.a. Amazon.

Je hoeft je niet te vervelen. Mooie projecten, voor bekende en minder bekenden klanten. Altijd wat te doen. Vooral: je kunt echt je stempel drukken. Geen nummertje. Geen dicht getimmerde kaders. Pak je ervaring, breidt die uit samen met je collega’s, en bouw iets moois.

Handig om te weten: Technologie zit in onze DNA, ook de eigenaar (Nico) is een web developer in hart en nieren en vindt technologie dan ook minstens net zo belangrijk als de commerciële belangen.

Zie je het zitten om vrijblijvend een kopje koffie, thee, frisje, biertje of glaasje whiskey te doen en kennis te maken? Ik kijk er al naar uit. Als het wederzijds klikt dan nemen we de vervolg stappen en komen er zeker weten ook uit de formaliteiten van salaris, vakantiedagen, e.d.

May Symfony be with you,

Nico
nico@pindrop.nl / 06-14194801 / of klik hier en wij bellen je terug
(ajb geen acquisitie op basis van deze vacature)

Our work

hear that pin drop on the floor

Because we are often hired by advertising agencies, the credits for those projects will stay on their side of course. But Pindrop also have an attractive customer list with associated track record. Check out our cases below.