Mastermind met nummertjes & uren

Wanted: parttime slimme dame of heer

Grote bedrijven noemen je een controller.
Wij een mastermind met nummertjes & uren.

Een bakker verkoopt broodjes, een restaurant hapjes en drankjes, Pindrop uren. De bakker moet goed bijhouden hoeveel broodjes hij verkoopt, het restaurant wat ze inkopen en daarna aan maaltijden & drankjes verkopen.. een goede balans hanteren tussen een eerlijke value for money balans, de juiste prijs voor het juiste product. Pindrop leeft van uren zoals de bakker van broodjes leeft en het restaurant van eten & drinken.

Pindrop zoekt de dame of heer die de business van de uren goed begrijpt en houdt van nummertjes. Ga samen met ons team aan de slag om goed in kaart te brengen & houden waar de broodjes van de Pindrop ‘bakker’ heen gaan en wikkel dit netjes, correct & klantvriendelijk af (als de toegevoegde waarde helder is, dan is de vergoeding dat ook.. dus je job is meer dan theoretisch uren meten, het gaat om de klantbeleving & tevredenheid bewaken en sturen vanuit het perspectief van de ‘broodjes’).

Gewenste ervaringen (of overtuig ons met andere briljante kwaliteiten natuurlijk):

* Goed begrip in (en ervaring met) de ins en outs van een business waarbij het om uren gaat
* Intelligent & sociaal intelligent, in staat om in (en met) het team te zorgen voor een frisse en gezonde balans in de uren huishouding & een klantvriendelijke applicatie hiervan naar de buitenwereld
* Tijdschrijven inzichten
* Rapportages rondom tijdschrijven
* Diepere inzichten verschaffen die het mogelijk maken om wekelijks, maandelijks en ook realtime te sturen en coachen op uren
* Heldere facturatie structuur op te zetten (projecten, support, strippenkaarten, abonnementen, etc)
* Exact boekhoudpakket ervaring is erg fijn

Ik ben benieuwd! Het lijkt me top om kennis te maken,
Nico
nico@pindrop.nl / 06-14194801  (ajb geen acquisitie op basis van deze vacature)

P.s. Heb je serieuze interesse? Dan ga ik graag binnenkort eens met je een kop koffie, spa’tje of biertje doen om kennis te maken. We kunnen niet op tegen de stevige salarissen van de grote bedrijven, maar bieden je wel iets veel belangrijkers in de vorm van betekenis en ondernemerschap.

Our work

hear that pin drop on the floor

Because we are often hired by advertising agencies, the credits for those projects will stay on their side of course. But Pindrop also have an attractive customer list with associated track record. Check out our cases below.