6 methoden om de gebruikerservaring van jouw platform te toetsen

Martijn van Gogh

Het voelt een beetje als een open deur, maar we kunnen het niet vaak genoeg benadrukken: de gebruikerservaring op je webplatform is hét belangrijkste punt om rekening mee te houden bij de ontwikkeling ervan. Natuurlijk, je wilt dat het er mooi uitziet (het oog wil immers ook wat) en het is een must dat alle relevante informatie erop staat. Maar wat heb je eraan als je gebruikers niet kunnen vinden wat ze zoeken, geplaagd worden door een trage website of wanneer hun gegevens op straat komen te liggen?

Klik hieronder op de ‘Download whitepaper’ knop om het whitepaper te downloaden en hier alles over te lezen.

 

Download whitepaper

Martijn
Product owner & adviseur
Gerelateerde Insights
Nico Veenman

Waarom lijkt het eeuwig te duren voordat je dat nieuwe systeem eindelijk in gebruik kunt nemen? Of totdat de nieuwe website live kan?

Lees meer
Nico Veenman

Is die dure reparatie echt nodig of zou je van een onafhankelijke partij een heel ander advies krijgen?

Lees meer
Nico Veenman

Het was een diepe greep in de buidel, maar het nieuwe IT-systeem zou alles anders maken. Althans, dat was het plan.

Lees meer
Nico Veenman

Voorkom een budget overschrijding of een uitgelopen planning voor jouw platform. Toets de huidige status met onze checklist voor succes.

Lees meer
Pindrop Powerhour, binnen een uur de vinger op de zere plek!
 http://Pindrop%20PowerhourPowerhour
Let's go.

Een snelkookpan voor digitale uitdagingen: dat is ons Powerhour. In een uur vol drive, dedication en denkkracht gaan we samen met jouw team aan de slag om door te dringen tot de kern van je vraagstuk. Om vanuit daar optimalisatie kansen te ontdekken en de vinger op de zere plek te leggen.