6 tips om weer meer grip te krijgen op het beoogde resultaat van jouw platform

03 jul 2020

Nico Veenman

Het was een diepe greep in de buidel, maar het nieuwe IT-systeem zou alles anders maken. Dolgelukkige medewerkers die twee keer zo snel klaar zijn met hun werk. Nieuwe klanten die zich met tientallen tegelijk aanmelden. Meer inzicht in je cijfers, waardoor alles als ineens duidelijk is en strategische keuzes voortaan kinderspel zijn. En jij? Jij wordt natuurlijk met complimenten en lofuitingen overladen, want jij hebt dit allemaal in gang gezet. Althans, dat was het plan.

Klik hieronder op de ‘Download whitepaper’ knop om het whitepaper te downloaden en hier alles over te lezen.

 

Download whitepaper

 

Nico
Eigenaar & opstarter
Gerelateerde Insights
28 jul 2020 Nico Veenman

Is die dure reparatie echt nodig of zou je van een onafhankelijke partij een heel ander advies krijgen?

Lees meer
26 mei 2020 Nico Veenman

Voorkom een budget overschrijding of een uitgelopen planning voor jouw platform. Toets de huidige status met onze checklist voor succes.

Lees meer
14 mei 2020 Nico Veenman

Hoe creƫer je een succesvol ledenplatform? Dat leggen we je in deze whitepaper graag uit aan de hand van onze vijf pijlers! Een tipje van de sluier? Het heeft met veel meer te maken dan alleen met de programmeercode.

Lees meer
14 apr 2020 Martijn van Gogh

Agile Scrum klinkt leuk, lekker veel vrijheid. Maar bereidt het wel even grondig voor. Want het moet ook voor jou als klant wel duidelijkheid en kwaliteit opleveren. Samengevat: echte toegevoegde waarde voor jou.

Lees meer
Pindrop Powerhour, binnen een uur de vinger op de zere plek!
 http://Pindrop%20PowerhourPowerhour
Let's go.

Een snelkookpan voor digitale uitdagingen: dat is ons Powerhour. In een uur vol drive, dedication en denkkracht gaan we samen met jouw team aan de slag om door te dringen tot de kern van je vraagstuk. Om vanuit daar optimalisatie kansen te ontdekken en de vinger op de zere plek te leggen.