Whitepaper – checklist voor succes, van stakeholders tot budget & planning

26 mei 2020

Nico Veenman

Online samenwerken neemt een steeds grotere plaats binnen onze samenleving. Daarvan ben jij je als geen ander bewust. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw IT-partner alle wensen en eisen die jij aan jouw platform stelt echt begrijpt? Vaak lijken projecten enorm, waardoor het lastig is om hoofdzaken van bijzaken te scheiden. Hoe kun jij als ‘niet-IT’-bedrijf op een goede manier duidelijk maken wat je wilt en zorg je ervoor dat je in the lead blijft?
 
Klik hieronder op de ‘Download whitepaper’ knop om het whitepaper te downloaden en hier alles over te lezen.

 

Download whitepaper

 

Nico
Eigenaar & opstarter
Gerelateerde Insights
28 jul 2020 Nico Veenman

Is die dure reparatie echt nodig of zou je van een onafhankelijke partij een heel ander advies krijgen?

Lees meer
03 jul 2020 Nico Veenman

Het was een diepe greep in de buidel, maar het nieuwe IT-systeem zou alles anders maken. Althans, dat was het plan.

Lees meer
14 mei 2020 Nico Veenman

Hoe creëer je een succesvol ledenplatform? Dat leggen we je in deze whitepaper graag uit aan de hand van onze vijf pijlers! Een tipje van de sluier? Het heeft met veel meer te maken dan alleen met de programmeercode.

Lees meer
14 apr 2020 Martijn van Gogh

Agile Scrum klinkt leuk, lekker veel vrijheid. Maar bereidt het wel even grondig voor. Want het moet ook voor jou als klant wel duidelijkheid en kwaliteit opleveren. Samengevat: echte toegevoegde waarde voor jou.

Lees meer
Pindrop Powerhour, binnen een uur de vinger op de zere plek!
 http://Pindrop%20PowerhourPowerhour
Let's go.

Een snelkookpan voor digitale uitdagingen: dat is ons Powerhour. In een uur vol drive, dedication en denkkracht gaan we samen met jouw team aan de slag om door te dringen tot de kern van je vraagstuk. Om vanuit daar optimalisatie kansen te ontdekken en de vinger op de zere plek te leggen.