Checklist voor succes, van stakeholders tot budget & planning

Nico Veenman

Online samenwerken neemt een steeds grotere plaats binnen onze samenleving. Daarvan ben jij je als geen ander bewust. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw IT-partner alle wensen en eisen die jij aan jouw platform stelt echt begrijpt? Vaak lijken projecten enorm, waardoor het lastig is om hoofdzaken van bijzaken te scheiden. Hoe kun jij als ‘niet-IT’-bedrijf op een goede manier duidelijk maken wat je wilt en zorg je ervoor dat je in the lead blijft?
 
Klik hieronder op de ‘Download whitepaper’ knop om het whitepaper te downloaden en hier alles over te lezen.

 

Download whitepaper

Nico
Strategisch adviseur
Gerelateerde Insights
Martijn van Gogh

Wat als je gebruikers niet kunnen vinden wat ze zoeken, geplaagd worden door een trage website of wanneer hun gegevens op straat komen te liggen? Gebruikerservaring is de sleutel.

Lees meer
Nico Veenman

Waarom lijkt het eeuwig te duren voordat je dat nieuwe systeem eindelijk in gebruik kunt nemen? Of totdat de nieuwe website live kan?

Lees meer
Nico Veenman

Is die dure reparatie echt nodig of zou je van een onafhankelijke partij een heel ander advies krijgen?

Lees meer
Nico Veenman

Het was een diepe greep in de buidel, maar het nieuwe IT-systeem zou alles anders maken. Althans, dat was het plan.

Lees meer
Pindrop Powerhour, binnen een uur de vinger op de zere plek!
 http://Pindrop%20PowerhourPowerhour
Let's go.

Een snelkookpan voor digitale uitdagingen: dat is ons Powerhour. In een uur vol drive, dedication en denkkracht gaan we samen met jouw team aan de slag om door te dringen tot de kern van je vraagstuk. Om vanuit daar optimalisatie kansen te ontdekken en de vinger op de zere plek te leggen.