Wij ontwikkelen

We gaan voor maximale klanttevredenheid en een eindresultaat waar je stil van wordt.
Dit is Pindrop.

Basisprincipes

waar je op kunt rekenen.

Wij beseffen ons ook dat het bereiken van échte klanttevredenheid en de stilte van verwondering makkelijker gezegd is dan gedaan. Pindrop werkt volgens een aantal basisprincipes waar je op kunt rekenen.

They were so amazed,

that you could hear a pin drop.

Tevreden. Onze klanten zijn het niet voor niets. Zij weten dat ze, in een snel veranderend digitaal landschap, op Pindrop kunnen rekenen. Van kleine actiesites met killer-deadlines tot complexe native apps.

Ons werk

hear that pin drop on the floor

Omdat we veel door reclamebureaus ingehuurd worden blijven de credits voor die projecten natuurlijk daar. Maar Pindrop heeft zelf ook een aansprekende klantenlijst met bijbehorend trackrecord. Bekijk hieronder enkele cases.

Onze skills

waar we goed in zijn.

We werken met de meest moderne en geavanceerde technologieën en we zijn platform onafhankelijk. Hierdoor kunnen we voldoen aan alle technische eisen die nodig zijn om een website, webapplicatie of app optimaal te laten functioneren. We houden van de nieuwste web technologieën, door er veel mee te experimenteren blijven we voorop lopen. Wij blinken uit in responsive website ontwikkeling, parallax design, content management systeem (CMS)-integratie, koppelingen met externe systemen, en apps op diverse platforms. Klik hieronder op de drie disciplines om verder te lezen.

Showcase

je zit er middenin.

Ons Team

er is altijd ruimte voor nieuw talent.

Wij zijn een groep enthousiaste en getalenteerde specialisten, een hecht team van 12. And counting… Altijd opzoek naar nieuw technisch toptalent! Frontend of backend koning? Klop zeker aan. Sollicitaties niet in de vorm van een ouderwets CV, maar graag een technisch hoogstandje van jouw hand, toegelicht in de vorm van een kop koffie en persoonlijk gesprek bij ons op kantoor. Wij kijken er naar uit om kennis met jou te maken!

Overtuigd?

neem contact met ons op.