Big Five for Life

Training en coaching

Big Five for Life is een wereldwijd beproefde formule die mensen, scholen en organisaties op een laagdrempelige en krachtige manier succesvol laat zijn. Dit met als doel het doen, zien en beleven van de 5 belangrijkste persoonlijke/organisatiedoelen, de Big Five for Life, om zo het verschil te maken!

De Nederlandse tak van de Big Five for Life organisatie benaderde Pindrop voor de technische realisatie van hun nieuwe website. “Big Five” staat voor de 5 belangrijkste zaken die je voor jezelf wilt realiseren. Een professionele nieuwe website stond hoog in de “Big Five” van Big Five for Life zelf.

In deze nieuwe website was de grote uitdaging om de verschillende doelgroepen allen onder aandacht te brengen: particulieren, bedrijven en scholen. Op ieder van deze vlakken zijn er mensen, jongeren en ouderen die open staan voor coaching.  Deze doelgroepen zijn ieder op een passende manier gevisualiseerd door BFFL grafisch ontwerp partner destaatvancreatie.nl en vervolgens technologisch tot leven gewekt door Pindrop.

Afgezien van de reguliere informatieve content bevat deze website tevens een blog voor kennisdeling, een kalender met trainingen, inschrijfformulieren, een koppeling met nieuwsbrief inschrijving, klant reviews, en vele andere kleine details.

bffl_mockup

Technologisch was het interessant om alle kennis en ervaring van de afgelopen jaren te bundelen in deze middelgrote website met een mooie verscheidenheid aan sjablonen “templates”. Het gehele content management is op maat gerealiseerd in WordPress en geeft de klant een hoop vrijheid, zonder dat ze teveel vrijheid hebben waardoor de website eronder kan lijden.

Alle mooie HTML5, CSS3, JavaScript en WordPress PHP technologie komt hier bij elkaar en maakte het voor alle betrokkenen een plezierig project om te mogen uitvoeren.

Lijstje voor nerds

  • Wordpress
  • CSS 3
  • JavaScript
  • jQuery
  • PHP
  • Mailchimp API

Ons werk

hear that pin drop on the floor

Omdat we veel door reclamebureaus ingehuurd worden blijven de credits voor die projecten natuurlijk daar. Maar Pindrop heeft zelf ook een aansprekende klantenlijst met bijbehorend trackrecord. Bekijk hieronder enkele cases.