Onze skills

apps

Pindrop ontwikkelt apps voor verschillende mobiele platformen waaronder Apple iOS (iPhone & iPad) en Android (HTC, Samsung, LG, en meer).

 • tablet apps

  Tablets bestaan al jaren, maar pas sinds Steve Jobs de iPad introduceerde hebben deze apparaten een enorme vlucht genomen. De kracht en eenvoud die men gewend is van de smartphone, maar dan met veel ruimte op het scherm. De tablet makers zijn over het algemeen ook smartphone makers en zorgen ervoor dat hun platform op beide apparaten dezelfde technische grondslag heeft. Op die manier kunnen software ontwikkelaars zoals Pindrop een goede doorvertaling maken van smartphone naar tablet app.

 • smartphone apps

  Na een briljante zet van Steve Jobs van Apple zijn tegenwoordig apps op je mobiele telefoon niet meer weg te denken. De apps ontsluiten alle mogelijkheden van de telefoon en stoppen de kracht hiervan in de handen van programmeurs die daarmee de meest nuttige, efficiënte, ‘life changing’ of gewoon super grappige apps mee kunnen ontwikkelen. Pindrop heeft ervaring met het uitnutten van al deze mogelijkheden in apps, van geo positionering (latitude, longitude) en foto schieten & bewerken, tot de gyroscoop en augmented reality. En meer….

 • smartwatch apps

  De jongste telg in de mobiele familie zijn de smartwatches. Apple, Google, Pebble en vele anderen hebben zich op deze markt gestort. Het zijn geen opzichzelfstaande apparaten zoals mobiele telefoons, die veelal zelf al een stevige functionaliteit bevatten, maar werken juist intensief hiermee samen. Een succesvolle smartwatch app gaat dan ook hand in hand met een dito mobiele app.

 • Apple iOS

  Apple’s beroemde besturingssysteem voor mobiele telefoons en tablets.

 • Apple watchOS

  De programmeeromgeving van Apple specifiek toegepast voor de Apple Watch.

 • Apple tvOS

  De toekomst van TV kijken opengesteld voor programmeurs: tvOS.

 • Google Android

  Het grootste mobiele besturingssysteem ter wereld. Door Google.