Development

Het moderne ambacht

Development. Het programmeren, door de programmeur, is als een ambacht van vroeger. Met een flinke dosis kennis op zak, versterkt met talent, inzicht, abstract denkvermogen en praktijk ervaring gaat deze moderne ambachtsman (of vrouw) elke dag de uitdaging aan om een elegante en passende oplossing te maken.

Voor de “frontend developer” is dit erg esthetisch (mooie schermen), voor de “backend developer” eerder procesmatig op de achtergrond (data, koppelingen, security). Ieder is echter bezig met “code”, en naast het functionele doel, ook de kwaliteit van het proces en onderliggende techniek.

Zij ontwikkelen overzichtelijke websites tot complexe webapplicaties, gelinkt aan API’s of als beveiligde stand-alone platforms die onderdeel zijn van je primaire bedrijfs-/klantprocessen.

 

Programmeren is belangrijk, maar wel ‘slechts’ een (belangrijk) onderdeel van een groter plaatje

Het programmeren is een onderdeel van het gehele spectrum aan diensten die nodig zijn om tot een mooi eindresultaat te komen. Een heel belangrijk onderdeel wel te verstaan, maar zeker niet het enige onderdeel. Om tot goede code te komen, moet een programmeur ook onderdeel zijn van de vraagstelling, de belevingswereld van jou als klant, en de uiteindelijke functionele en grafische kaders van de oplossing die gerealiseerd wordt.

 

Multidisciplinair

De Pindrop teams zijn dan ook zogezegd “multidisciplinair” en werken samen van start tot finish aan de oplossingen. Een of meer programmeurs, een product owner (consultant), een scrum master / proces specialist, een eventuele grafisch ontwerper, aangevuld met andere rollen indien nodig. Ze houden elkaar vanaf het eerste moment scherp en zorgen daarmee voor een oplossing die echt hout snijdt. Jij als klant bent ook vanaf de start onderdeel van dat team.

 

Wat vinden wij op het vlak van development dan belangrijk?

  • We gebruiken alleen bewezen technologie, met oog op kwaliteit en resultaat.
  • We ontdekken wel vernieuwende technologie, en passen dit toe in eigen proeftuinen alvorens dit breder toe te laten (zie vorige punt).
  • We laten onze kies liever trekken door de kaakchirurg dan door de tandarts. Ook wij hebben dus kleur bekend en zijn goed in bepaalde technologieën. Vanzelfsprekend is dit technologie die functioneel breed toepasbaar is, om ons en jou niet te beperken in de oplossing die we bieden.
  • Technologie is een middel. Een heel interessant middel, maar zeker geen doel op zichzelf.

 

Bekijk cases

 

Development-handentoetsenbord
Development-codesamenwerking
Development-code

 

Onze developers zijn native speakers van uiteenlopende programmeertalen, van JavaScript tot PHP, en kennen de weg in alle relevante besturingssystemen en softwarepakketten. Op onze technische skills kun je bouwen.

En minstens zo belangrijk: wij denken met je mee. En komen zo tot mooie, slimme en succesvolle oplossingen waar je zelf nog niet aan had gedacht. Die niet alleen je verwachtingen overtreffen, maar ook de weg vrijmaken voor verdere verbeteringen.

 

Neem contact op

 

Pindrop Powerhour, binnen een uur de vinger op de zere plek!
 http://Pindrop%20PowerhourPowerhour
Let's go.

Een snelkookpan voor digitale uitdagingen: dat is ons Powerhour. In een uur vol drive, dedication en denkkracht gaan we samen met jouw team aan de slag om door te dringen tot de kern van je vraagstuk. Om vanuit daar optimalisatie kansen te ontdekken en de vinger op de zere plek te leggen.