Integraties

Alleen is ook maar zo alleen

Het is allemaal zo normaal, alles gaat zoals het gaat, en iedereen accepteert de status-quo. Wij merken dat dit een grote valkuil is voor menig organisatie. Je blijft alles doen zoals het gaat, omdat je het doet zoals je het doet.

Waarom vouchers handmatig invoeren, hannesen met declaratiebonnen en excelsheets of andere omslachtige work-arounds in stand houden als je die processen ook kunt integreren? Bijvoorbeeld in je CRM, ERP- of boekhoudpakket?

Alleen is ook maar zo alleen. Haal systemen van de eilandjes af, laat ze met elkaar communiceren. Integreer ze. De juiste integraties kunnen jouw leven en dat van je collega’s, klanten, leden en andere stakeholders vele malen eenvoudiger, efficiĆ«nter en succesvoller maken.

Wij denken graag met je mee over hoe je processen efficiƫnter kunt inrichten. En voeren de nodige integraties voortvarend en deskundig voor je uit. Ook voor koppelingen van je app, tool of website met bijvoorbeeld betaalsystemen, de postcode.nl-API, logistieke systemen, CRM, boekhouding of Google Maps ben je bij ons aan het juiste adres.

Vraag een gratis Pindrop Powerhour aan, en we komen bij je langs om eens een openminded gezamenlijk de diepte in te gaan en te kijken wat er bij jouw organisatie aan mogelijkheden zijn tot digitalisering.

 

Ik wil een Pindrop Powerhour

 

Integraties-modelhand
Integraties-modelwand
Integraties-mangrafieken
Pindrop Powerhour, binnen een uur de vinger op de zere plek!
 http://Pindrop%20PowerhourPowerhour
Let's go.

Een snelkookpan voor digitale uitdagingen: dat is ons Powerhour. In een uur vol drive, dedication en denkkracht gaan we samen met jouw team aan de slag om door te dringen tot de kern van je vraagstuk. Om vanuit daar optimalisatie kansen te ontdekken en de vinger op de zere plek te leggen.