Security

Geen overbodige luxe

Digitale veiligheid is geen overbodige luxe. Wij kijken graag met je mee of je niet ergens in je systemen een deur op een kiertje hebt staan waar data uit kunnen lekken en hackers naar binnen kunnen glippen. Voor bestaande systemen kijken we daar vooral naar vanuit het oogpunt van onze audits, en voor de websites en webplatformen die wij zelf ontwikkelen wordt security ‘by design’ meegenomen vanaf de start.

 

Beveiligde verbindingen, SQL injectie en meer

Treffen we zwakke plekken aan, dan dan zoeken we naar de marktconforme manier om dit veilig af te dichten. Onze eigen producten leveren we op als schier onneembare vesting, maar we weten ook dat cybercriminelen steeds slimmer worden. Hierin wordt bijvoorbeeld actief rekening gehouden met ogenschijnlijk voor de hand liggende zaken als de encryptie van persoonsgegevens, het opzetten van een beveiligde verbinding, preventie van hacker “SQL injecties”, en dergelijk. Dit zijn zaken die heel normaal lijken, maar we zien helaas(!) veel gebeuren dat hier te weinig aandacht aan besteed wordt.

 

Security-vpn
Security-handentoetsenbord
Security-gdpr

 

Periodieke updates

Met onze periodieke securitychecks en -updates houd je zo veel mogelijk ongure types op veilige afstand, of in ieder geval zo lang mogelijk buiten de deur. Zie het als het SKG slot op de voordeur van je huis, met de juiste maatregelen leg je een goede basis voor de security rondom je website of webplatform.

 

Passende doordachte aanpak

Het ene systeem legt meer eisen rondom security dan het andere systeem. Wij kijken hier met een doordachte en pragmatische blik naar en stellen in overleg met jou een passend security plan op.

Door zulke maatregelen zijn belangrijke elementen in het naleven van bijvoorbeeld de AVG/GDPR wetgeving aanwezig, iets wij als Pindrop erg serieus nemen.

 

Realtime scanners en blockers

Ook is Pindrop partner van Sqreen, een bijzonder webbased security platform, dat continue proactief je systemen in de gaten houdt en hier op handelt door bepaalde aanvragen of aanvallen te blokkeren, daarover te rapporteren en allerlei mogelijke vervolg acties aan te koppelen.

 

Pindrop Powerhour, binnen een uur de vinger op de zere plek!
 http://Pindrop%20PowerhourPowerhour
Let's go.

Een snelkookpan voor digitale uitdagingen: dat is ons Powerhour. In een uur vol drive, dedication en denkkracht gaan we samen met jouw team aan de slag om door te dringen tot de kern van je vraagstuk. Om vanuit daar optimalisatie kansen te ontdekken en de vinger op de zere plek te leggen.