Support

Het eind is pas het begin

Onze service houdt niet op na gehaalde deadlines. We blijven je persoonlijk ondersteunen met onze deskundige helpdesk – waarbij je een vaste contactpersoon hebt die al vanaf het begin bij jouw project(en) betrokken was.

 

Duidelijke en eenvoudige communicatielijnen

Daarbij werken we met een overzichtelijk ticketsysteem zodat je altijd precies weet wat de status van je verzoek is. Onderaan deze pagina zie je hier enkele voorbeelden van.

Naast het ticketsysteem zijn wij natuurlijk ook telefonisch uitstekend bereikbaar voor vragen en staat de deur van ons kantoor altijd voor jou open om langs te komen.

 

Service Level Agreement (SLA)

Pindrop biedt verschillende SLA’s, die naar wens en in overleg ingericht kunnen worden. Voor de gemiddelde website zullen de wensen op dit vlak beperkt zijn, maar bijvoorbeeld voor de bedrijfskritische platformen die wij ontwikkelen voor onze klanten is het weer stukken belangrijker om heel expliciet de service afspraken in tijdspaden en verwachtingen “te gieten”. Neem contact op om hier meer over te horen.

 

Doorontwikkeling

Ondertussen blijven we ook aandacht besteden aan je online tools, apps, platforms en websites. Want de ontwikkelingen staan niet stil. Proactief en reactief zullen wij door voor jullie ontwikkelde zaken doorontwikkelen. Proactief houdt in dat wij ook regelmatig met voorstellen zullen komen, reactief houdt in dat je altijd bij ons kunt aankloppen met nieuwe wensen waar wij vervolgens proactief verder in mee zullen denken en ontzorgen.

 

Periodieke updates

Om je te verzekeren van continu gebruiksgemak, zorgen we daarom dat alles up-to-date en goed beveiligd blijft en voeren we verbeteringen door waar nodig. Zo komt je organisatie niet voor verrassingen te staan.

 

Meer over onze werkwijze

 

SupportUitbouw-verloop
Support-sla
Support-Jira
Pindrop Powerhour, binnen een uur de vinger op de zere plek!
 http://Pindrop%20PowerhourPowerhour
Let's go.

Een snelkookpan voor digitale uitdagingen: dat is ons Powerhour. In een uur vol drive, dedication en denkkracht gaan we samen met jouw team aan de slag om door te dringen tot de kern van je vraagstuk. Om vanuit daar optimalisatie kansen te ontdekken en de vinger op de zere plek te leggen.