Kernwaarden

Aan de basis van ons bedrijf – en aan het succes van onze projecten – liggen onze kernwaarden. Ze zitten in onze vezels en geven richting aan ons dagelijks doen en laten. De 3 P’s van Pindrop.

Pindrop kernwaarden

Personal

Onze opdrachten nemen we persoonlijk. Omdat we weten dat programmeren en coderen mensenwerk is, en dat wat we opleveren in mensenhanden moet gaan bloeien. Omdat we geloven dat toewijding en betrokkenheid leiden tot de beste resultaten, voor onze klanten en voor hun klanten. Omdat we niet anders kunnen; we vinden het té mooi. Bij Pindrop krijg je een vast contactpersoon die weet wat er speelt en inspeelt op wat jij nodig hebt. En die samen met ons informele, multidisciplinaire, gemengde tech- en non-techteam alles in het werk stelt om jouw processen te vereenvoudigen.

 

Progressive

Vooruitkijken is vooroplopen. Als echte techfans worden wij gedreven door de nieuwste technologie. We werken met de meest geavanceerde, platform-onafhankelijke software en blijven continu alert op nieuwe veelbelovende markt- en productontwikkelingen. We onderzoeken alles en behouden het goede. Om zo onze dienstverlening naar een steeds hoger plan te tillen en onze klanten ingenieuze oplossingen te bieden die nog jaren vooruitstrevend zijn. En waar ze op voort kunnen bouwen. Onze specialisten snappen dat ze nooit zijn uitgegroeid; we zijn bovendien altijd op zoek naar nieuw talent.

 

Predictable

Onze klanten willen wij alleen verrassen met het verbluffende effect en de hoge kwaliteit van onze diensten. Voor de rest zijn we 100 procent voorspelbaar, georganiseerd, betrouwbaar. We werken uitsluitend met bewezen technologie, en managen tijd, talent, budget en verwachtingen. Jouw vraagstuk, complex of op het eerste gezicht eenvoudig, pakken we planmatig en doortastend aan. Voordat we beginnen, willen we elkaar eerst goed begrijpen. En als we bezig zijn, nemen we je mee en laten we zien waar we mee bezig zijn. Zo werken we gestructureerd en efficiënt toe naar het beste resultaat.

Pindrop Powerhour, binnen een uur de vinger op de zere plek!
 http://Pindrop%20PowerhourPowerhour
Let's go.

Een snelkookpan voor digitale uitdagingen: dat is ons Powerhour. In een uur vol drive, dedication en denkkracht gaan we samen met jouw team aan de slag om door te dringen tot de kern van je vraagstuk. Om vanuit daar optimalisatie kansen te ontdekken en de vinger op de zere plek te leggen.