Werkwijze

Van eenvoudige vragen tot complexe problemen. Van het ontwikkelen van een slimme cashback flow tot het inrichten van een offertetool en een compleet platform dat systemen voor jouw organisatie digitaal aan elkaar knoopt. En gebruikers zo het handwerk uit handen neemt. We laten onze creativiteit de vrije loop, maar regisseren strak op het proces. Voor optimaal resultaat.

Inventarisatie

Elk project begint met een goed gesprek. Want voordat we van start gaan, willen we elkaar eerst goed begrijpen.

In zo’n eerste gesprek – dat heel goed het Power Hour kan zijn – pellen we je vraagstuk helemaal af. Met een multidisciplinair team van onze kant én van jouw organisatie houden we het aan alle kanten tegen het licht: waar wringt de schoen? Welke processen wil je beter ingericht hebben? We duiken in de inhoud tot we bij de kern komen. Want daar ligt de basis voor de oplossing. En die zou er weleens heel anders uit kunnen zien dan je voorafgaand aan ons gesprek dacht. Wij gebruiken de informatie die we in deze sessie ophalen om tot een eerste voorstel te komen. Voorzien van een globale kostenindicatie.

 

Workshops

Na de verkenning gaan we samen verder de diepte in. Om in co-creatie de details in te vullen. Functioneel en technisch.

In minstens twee intensieve, maar borrelende en bruisende workshops vragen we je het hemd van het lijf. Om helder te krijgen hoe jouw IT aan de achterkant in elkaar zit: waar grijpen processen in elkaar? Welke knoppen gaan, gewenst of ongewenst meedraaien als je er één verstelt? Met welke riemen gaan we roeien? Met onze kennis, kunde en creativiteit komen we tot een uitgebalanceerd en doortimmerd ontwerp, inclusief mindmaps, roadmaps en wireframes. Met gebruiksgemak als belangrijkste uitgangspunt. En een definitief kostenplaatje. Je weet dus waar je aan toe bent.

 

Werkwijze

 

Realisatie

Is het ontwerp in kannen en kruiken en nauwkeurig met je afgestemd, dan gaan we bouwen, programmeren, coderen en integreren.

Yes, wij zijn van scrum. Maar wel met een helder doel voor ogen. Ons ontwerp is al zo gedetailleerd dat we op voorhand al veel potentiële issues getackeld hebben. Zo werken we in korte sprints, flexibel maar mét een plan, toe naar het gewenste eindproduct. Dat er niet alleen goed uitziet, maar ook soepel en intuïtief werkt. Aan het begin van elke sprint spreken we af wat de prioriteiten zijn, welke knelpunten opgelost moeten worden en wat we gaan opleveren. En na elke sprint beoordelen we samen met jou of het resultaat voldoet. Is alles klaar en werkt het zoals we dat met z’n allen voor ogen hadden? Dan gaan we live. En is jouw business weer een stap verder gestroomlijnd.

 

Support & uitbouw

Ook nadat we je website, platform, tool of ander digitaal product hebben opgeleverd, zitten we niet stil. Je kan op ons blijven rekenen.

Bugs in onze producten zijn zeldzaam, maar áls ze zich voordoen, fixen we ze meteen voor je. En alles wat digitaal is, heeft onderhoud nodig. Om steeds geavanceerdere malware buiten de deur te houden en ook in andere opzichten niet achterop te raken. Met ons driemaandelijkse onderhoudsplan kan je hiervan op aan. Daarnaast bouwen we graag met je verder. Aan verbetering van je analytics en je online vindbaarheid, aan verdere integratie en digitalisering van je processen en optimalisatie van je (online) business. Want al werkt alles als een zonnetje, het kan altijd beter. Wij gaan graag stap voor stap met je op weg.

 

Wil je weten wat Pindrop zoal voor klanten heeft gerealiseerd? Klik hier.

Pindrop Powerhour, binnen een uur de vinger op de zere plek!
 http://Pindrop%20PowerhourPowerhour
Let's go.

Een snelkookpan voor digitale uitdagingen: dat is ons Powerhour. In een uur vol drive, dedication en denkkracht gaan we samen met jouw team aan de slag om door te dringen tot de kern van je vraagstuk. Om vanuit daar optimalisatie kansen te ontdekken en de vinger op de zere plek te leggen.