Onze kennis, jouw nieuwe inzicht

Opzoek naar inzichten specifiek gericht op jouw eigen organisatie? Neem contact op voor een gratis Pindrop Powerhour.

Martijn van Gogh

Wat als je gebruikers niet kunnen vinden wat ze zoeken, geplaagd worden door een trage website of wanneer hun gegevens op straat komen te liggen? Gebruikerservaring is de sleutel.

Lees meer
Nico Veenman

Waarom lijkt het eeuwig te duren voordat je dat nieuwe systeem eindelijk in gebruik kunt nemen? Of totdat de nieuwe website live kan?

Lees meer
Nico Veenman

Is die dure reparatie echt nodig of zou je van een onafhankelijke partij een heel ander advies krijgen?

Lees meer
Nico Veenman

Het was een diepe greep in de buidel, maar het nieuwe IT-systeem zou alles anders maken. Althans, dat was het plan.

Lees meer
Nico Veenman

Voorkom een budget overschrijding of een uitgelopen planning voor jouw platform. Toets de huidige status met onze checklist voor succes.

Lees meer
Martijn van Gogh

Hoe creëer je een succesvol ledenplatform? Dat leggen we je in deze whitepaper graag uit aan de hand van onze vijf pijlers! Een tipje van de sluier? Het heeft met veel meer te maken dan alleen met de programmeercode.

Lees meer
Martijn van Gogh

Agile Scrum klinkt leuk, lekker veel vrijheid. Maar bereidt het wel even grondig voor. Want het moet ook voor jou als klant wel duidelijkheid en kwaliteit opleveren. Samengevat: echte toegevoegde waarde voor jou.

Lees meer
Martijn van Gogh

Verlopen domeinnamen zijn een verhoogd beveiligingsrisico en kunnen resulteren in het lekken van persoonlijke data. In deze blog vertel ik waarom het verstandig is domeinnamen aan te houden en de stappen die ondernomen moeten worden als je toch een domeinnaam opzegt.

Lees meer
Pindrop Powerhour, binnen een uur de vinger op de zere plek!
 http://Pindrop%20PowerhourPowerhour
Let's go.

Een snelkookpan voor digitale uitdagingen: dat is ons Powerhour. In een uur vol drive, dedication en denkkracht gaan we samen met jouw team aan de slag om door te dringen tot de kern van je vraagstuk. Om vanuit daar optimalisatie kansen te ontdekken en de vinger op de zere plek te leggen.