De 6 belangrijkste redenen waarom jouw webplatform traag is

28 jul 2020

Nico Veenman

Stel je de volgende situatie eens voor: je auto vertoont kuren. Je hebt steeds vaker startproblemen, het stuur trilt als je harder rijdt dan 100 kilometer per uur en je hoort een raar ‘tikje’ dat uit de motor lijkt te komen. Je weet niet precies wat er aan de hand is, maar je weet wel dat het niet goed is. Er zit niets anders op dan een bezoekje aan de garage te brengen… Toch is zo’n bezoek aan de garage niet iets waar je naar uitkijkt. De garagehouder kan jou als leek wel van alles wijs maken.

Klik hieronder op de ‘Download whitepaper’ knop om het whitepaper te downloaden en hier alles over te lezen.

 

Download whitepaper

Nico
Eigenaar & opstarter
Gerelateerde Insights
24 nov 2020 Nico Veenman

Wat als je gebruikers niet kunnen vinden wat ze zoeken, geplaagd worden door een trage website of wanneer hun gegevens op straat komen te liggen? Gebruikerservaring is de sleutel.

Lees meer
24 nov 2020 Nico Veenman

Waarom lijkt het eeuwig te duren voordat je dat nieuwe systeem eindelijk in gebruik kunt nemen? Of totdat de nieuwe website live kan?

Lees meer
03 jul 2020 Nico Veenman

Het was een diepe greep in de buidel, maar het nieuwe IT-systeem zou alles anders maken. Althans, dat was het plan.

Lees meer
26 mei 2020 Nico Veenman

Voorkom een budget overschrijding of een uitgelopen planning voor jouw platform. Toets de huidige status met onze checklist voor succes.

Lees meer
Pindrop Powerhour, binnen een uur de vinger op de zere plek!
 http://Pindrop%20PowerhourPowerhour
Let's go.

Een snelkookpan voor digitale uitdagingen: dat is ons Powerhour. In een uur vol drive, dedication en denkkracht gaan we samen met jouw team aan de slag om door te dringen tot de kern van je vraagstuk. Om vanuit daar optimalisatie kansen te ontdekken en de vinger op de zere plek te leggen.