Vitens in het kort

Voor het grootste drinkwaterbedrijf van Nederland, Vitens, realiseerden wij een unieke wandel app voor Apple iOS en Google Android. Lees verder of neem contact op.

Vitens wandel app

Vraagstuk

Voordat water uit de kraan komt, legt het een hele route af. Die route begint in de mooiste natuurgebieden die ons land rijk is.

In de Vitens Wandelapp vind je wandelroutes door deze gebieden in de provincies Utrecht, Friesland, Overijssel, Flevoland en Gelderland. Of wij die app konden bouwen – en onderhouden.

 

Oplossing

Eerlijk is eerlijk: wij hebben de Vitens wandel app niet ontworpen, al had dat zeker gekund. Wel hebben we het ontwerp onder de loep genomen, suggesties gedaan ter verbetering en het technische ontwerp gemaakt, gerealiseerd en geïmplementeerd. Voor zowel Apple iOS als Google Android.

Allemaal in goede samenwerking met Vitens en het aangesloten designbureau. We hebben de app ook gevuld met prachtige routes door veenlandschappen, stadsparken en zandduinen. Stap voor stap.

 

Vitens wandel app screen

 

Achter de schermen

Een van de mooie features van de app is dat je op je wandelroute pop-up-informatie krijgt over bijzondere plekken waar je voorbij komt (als je de app toegang geeft tot je locatiegegevens). Die kan je dan lezen of als geluidsfragment afspelen – handig als je bijvoorbeeld met een groep bent.

Wij hebben onder andere de soepele integratie gemaakt met Google Maps, maar ook gezorgd dat de juiste informatie zich op het juiste moment automatisch aandient.

 

Resultaat

Met de Vitens wandel app heeft het grootste drinkwaterbedrijf van Nederland een prachtig een prachtig middel in handen om niet alleen heel veel natuurschoon onder de aandacht te brengen, maar mensen ook te informeren over wat er komt kijken bij de waterwinning.

Soort oplossing
App Webplatform
Michael
Productowner websites
Pindrop Powerhour, binnen een uur de vinger op de zere plek!
 http://Pindrop%20PowerhourPowerhour
Let's go.

Een snelkookpan voor digitale uitdagingen: dat is ons Powerhour. In een uur vol drive, dedication en denkkracht gaan we samen met jouw team aan de slag om door te dringen tot de kern van je vraagstuk. Om vanuit daar optimalisatie kansen te ontdekken en de vinger op de zere plek te leggen.