Audit

Van onzekerheid naar duidelijkheid

Heb je een digitaal proces in laten richten dat niet helemaal soepel loopt? Een systeem dat je graag nog eens onder de loep wil laten nemen? Een offertetool waar je meer uit zou willen halen? Een app die nog wel wat extra functionaliteiten kan gebruiken?

Dan is een second opinion geen overbodige luxe. Nooit, eigenlijk. Wij lichten de voor- en achterkant graag voor je door. Met onze scherpe, deskundige blik hebben wij zó in de gaten waar de bottleneck zit en hoe het beter kan. Uiteraard voorzien wij je vervolgens met plezier en toewijding van een gericht advies en visie over een gepaste route vooruit.

 

Hoe gaat zo’n audit dan in zijn werk?

Heel pragmatisch en doortastend. We laten de langdradige audits met enorme stapels papier graag over aan de hele grote ict bedrijven die voor andere hele grote bedrijven hele grote analyses uitvoeren. Ondertussen richten wij ons op echte analyses voor echte organisaties, met echte oplossingen daarin.

Wij zullen dus in een scherpe en doortastende sessie (Pindrop Powerhour) jullie stevig aan de tand voelen over de onzekerheid/problematiek die er leeft, om vervolgens terug naar de interne gelederen te gaan om een pragmatische en toch doordachte aanpak te bepalen. Daaruit volgt een helder advies, en na akkoord een doortastende analyse met concrete adviezen.

Vraag ons eens langs voor een kennismaking, of Powerhour. Dit is geheel vrijblijvend, we leren elkaar kennen en als het bevalt dan ontstaat er vanzelf wat moois.

 

Meer weten over het Pindrop Powerhour

 

Audit-analytics
Audit-datablocks
Audit-handentoestenbord
Pindrop Powerhour, binnen een uur de vinger op de zere plek!
 http://Pindrop%20PowerhourPowerhour
Let's go.

Een snelkookpan voor digitale uitdagingen: dat is ons Powerhour. In een uur vol drive, dedication en denkkracht gaan we samen met jouw team aan de slag om door te dringen tot de kern van je vraagstuk. Om vanuit daar optimalisatie kansen te ontdekken en de vinger op de zere plek te leggen.