Grafisch ontwerp

Het smoel, gevoel en gemak

Ieder project, van website tot webplatform of app, heeft een design nodig. Een design zorgt voor een consistente gebruikerservaring die past bij de eindgebruiker ervan en draagt in belangrijke mate bij aan doelgerichte resultaten.

 

De specialisten

In sommige gevallen werken wij samen met grafisch ontwerper(s) van jou als klant, in andere gevallen met extern aangesloten bureau’s en weer in andere gevallen met ons eigen netwerk van designers.

Elke designer heeft zo zijn eigen kwaliteiten en focus. De ene is ijzersterk in unieke converterende interactieve website ontwerpen, de ander heeft zich geheel toegespitst op het optimale gebruikersgemak voor de mobiele app gebruiker, en weer een ander is de absolute specialist in het uitdenken en uittekenen van de meest efficiƫnte en eenvoudige web platformen.

 

Samenwerking

We werken graag in strak onderling overleg met de (interne of externe) grafisch ontwerper(s) om vanaf de eerste visie tot aan het eindproduct de technische en grafische wereld goed op elkaar af te stemmen, om verrassingen in latere stadia van een project te voorkomen. Dit komt veelal neer op het allereerst maken van passende wire-frames waarin de structuur en stappen van een website of platform doordacht worden, welke vervolgens in combinatie met de huisstijl en andere briefing input vertaald wordt naar een passend en doelgericht grafisch ontwerp.

Deze aanpak heeft zich meermalen bewezen, meer over onze aanpak voor jullie projecten in onze Werkwijze pagina.

 

Tools

Al leeft er een lichte voorkeur voor Neerlands-trots Sketch, we kunnen ook uitstekend uit de voeten met bijvoorbeeld Adobe Xd of andere tools. Ook hiervoor geldt: als in een vroeg stadium helder wordt afgestemd tussen ontwerp en technologie hoe er gewerkt wordt, dan komt niemand voor verrassingen te staan en kan (of het nu om externe of interne ontwerpers gaat) een traject soepel van a tot z doorlopen worden.

Design-wireframes
Design-sprints
Design-layouts
Pindrop Powerhour, binnen een uur de vinger op de zere plek!
 http://Pindrop%20PowerhourPowerhour
Let's go.

Een snelkookpan voor digitale uitdagingen: dat is ons Powerhour. In een uur vol drive, dedication en denkkracht gaan we samen met jouw team aan de slag om door te dringen tot de kern van je vraagstuk. Om vanuit daar optimalisatie kansen te ontdekken en de vinger op de zere plek te leggen.